Sponsoring / Fundraising

 

Lions Leerdam werkt oa met sponsorpakketten:

Hoofdsponsor - Goud 

Prijs > €1500,-
 • Vermelding op affiches met logo
 • Reclame tijdens Rally en Haringparty, met bijvoorbeeld eigen vlag of display 
 • Prominente vermelding op rallybordjes
 • Vermelding in routeboek Rally, A4 advertentie binnenzijde cover
 • Prominente vermelding op website LCL met link
 • Vermelding op toegangskaarten Haringparty
 • Vermelding op startboog met logo, prominent bovenzijde.
 • Omroepen tijdens start als hoofdsponsor.
 • Promotiegelegenheid tijden Haringparty
 • Twee gratis toegangskaarten t.w.v. € 65,- voor Haringparty
 • 10 gratis consumptiemunten t.w.v. € 29,50 voor Haringparty
 • Gratis deelname aan de rally voor één equipe, inclusief diner voor 2 personen t.w.v. € 195,-.
 • Indien nodig verzorgt Lions Club Leerdam een auto om deel te nemen aan de rally t.w.v. 300,-

Sponsor - Zilver

Prijs > €750,-
 • Vermelding op affiches met logo
 • Vermelding op toegangskaarten Haringparty
 • Prominente vermelding op website Haringparty en Rally met link
 • Vermelding op startboog met logo, prominent bovenzijde.
 • Omroepen tijdens start als hoofdsponsor.
 • Twee gratis toegangskaarten t.w.v. € 65,- voor Haringparty
 • 10 gratis consumptiemunten t.w.v. € 29,50 voor Haringparty
 • Gratis deelname aan de rally voor één equipe t.w.v. € 125,-

Sponsor - Brons

Prijs > €350,-
 • Vermelding op affiches met logo
 • Vermelding op startboog met logo, prominent bovenzijde.
 • Vermelding op website Haringparty en Rally.
 • Omroepen tijdens start als hoofdsponsor.
 • Twee gratis toegangskaarten t.w.v. € 65,- voor Haringparty

Sponsoring argumenten

Waarom LCL sponsoring?

Met het sponsoren van LCL helpt u in ieder geval het goede doel dat wij dit jaar in focus hebben. Voor 2019 is dat stichting Fietsmaatjes.
Met het sponsoren van onze activiteiten bereikt u naamsbekendheid en binding met de regio, wat u kan helpen bij product- of merkintroductie en het verwerven van nieuw personeel.
Sponsorkosten zijn aan te merken als reclamekosten en deze zijn voor 100% aftrekbaar van de winst.

Waarom zou ik mijn geld niet direct aan het goede doel geven?

LCL ondersteunt het goede doel niet alleen met geld, maar wendt haar kennis en netwerk aan om een hoger resultaat te behalen als anders met hetzelfde geld bereikt zou zijn.

Als voorbeeld kunnen we het koelmeubel voor de Voedselbank noemen. LCL heeft via haar netwerk een goed gebruikt koelmeubel gevonden. Daarnaast heeft een ander bedrijf de koelcompressoren geleverd en geïnstalleerd. De voedselbank heeft uiteindelijk voor 1/3 van de reguliere prijs een hoogwaardig koelmeubel, waar ze anders nu nog voor aan het sparen waren geweest.

Een ander voorbeeld is de renovatie van glasblazerij de Oude Horn. Voor de renovatie was heel veel geld nodig. Dat geld hadden wij niet, maar door ons netwerk van bouwkundigen, architecten en renovatie experts is het hele project in gang gezet. Met beperkte geldelijke middelen zijn de juiste garanties gesteld aan fondsen die dit soort projecten ondersteunen. Door intense samenwerking is uiteindelijk voldoende geld bij elkaar gebracht om dit prachtige pand weer als nieuw te renoveren.

Blijft er niets aan de strijkstok hangen?

Het gebruiken van geldschenkingen voor eigen plezier en gewin past nadrukkelijk niet in de Lions erecode. Om dit te garanderen bestaat LCL uit twee onderdelen, een vereniging en een stichting. Al het geld wat opgebracht wordt door LCL en haar sponsoren vloeit naar de stichting en kan alleen maar gebruikt worden om goede doelen te ondersteunen. Alle activiteiten van de LCL leden onderling worden betaald vanuit de vereniging waar zij zelf contributie voor betalen.
De Financial Times heeft de Lionsorganisatie betiteld als “Best NGO in the World”.

Waarom zou ik mijn geld niet aan andere sociaal en/of cultureel doel in Leerdam geven?

Uiteraard draagt LCL ook de andere sociale/culturele doelen in Leerdam een warm hart toe. Het steunen van LCL is echter veel effectiever om de zwakkeren in de samenleving te helpen. Denk bijvoorbeeld aan de doelen die wij reeds gesteund hebben, zoals Voedselbank, Lingebolder, Lingesteyn en dierenasiel

Ik zou LCL graag op een andere manier willen steunen dan via de standaard sponsorpakketten.

Uiteraard staan wij open voor alle ideeën welke onze goede doelen kunnen steunen. Neemt u a.u.b. contact met ons op en wij zullen samen afstemmen hoe wij dit kunnen realiseren. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Het hoofddoel van de Lions Club Leerdam in 2019 is

Fietsmaatjes Leerdam

De stichting Fietsmaatjes Leerdam is bezig om dit mooie initiatief ook in Leerdam van de grond te krijgen. De lokale, enthousiaste vrijwilligers zijn hard bezig om alle middelen bij elkaar te krijgen. Hieronder vallen twee fietsen, maar ook verzekering en stalling. Lions Club Leerdam ondersteunt dit initiatief van harte, met elkaar kunnen wij een succes maken van dit project. Hieronder meer informatie over Fietsmaatjes, maar bezoek ook gerust hun website fietsmaatjesleerdam.nl

Fietsmaatjes is er voor mensen die er graag op uit gaan met de fiets maar dit door een beperking niet meer zelfstandig kunnen. Zij zijn onze gasten.  Samen maken de gast en vrijwilliger fietstochten op een duofiets met elektrische trapondersteuning. Door Fietsmaatjes zijn mensen vaker buiten, meer in beweging, en krijgen ze meer sociale contacten. Samen lekker fietsen en genieten!

Onze gasten zijn mensen met een beperking in bewegen, zien, horen, cognitie (bv. dementie). Ook mensen die kampen met eenzaamheid behoren tot onze doelgroep. Onze vrijwilligers zijn van alle leeftijden en houden van beweging en het leggen van persoonlijke contacten. De lokale stichting zorgt altijd voor een goede match. Vele fietsmaatjes zijn dan ook echte maatjes geworden!

Claire Laarman van Fietsmaatjes Noordwijk fietst met twee gasten. De afwisseling vindt ze leuk. Met de een maakt ze lange tochten en worden grappen verteld en van de andere gast, Susanne Roosen, die blind is, leerde ze weer goed naar alles kijken.

Claire Laarman van Fietsmaatjes Noordwijk fietst met twee gasten. De afwisseling vindt ze leuk. Met de een maakt ze lange tochten en worden grappen verteld en van de andere gast, Susanne Roosen, die blind is, leerde ze weer goed naar alles kijken


Wijnactie Lions Club Leerdam

Eén van de manieren waarop Lions Club Leerdam geld genereert ten behoeve van goede doelen is het verkopen van wijn aan leden van de club en aan familie, vrienden en kennissen, die, nadat ze deze wijn een keer geproefd hebben, er dolgraag enkele doosjes van willen afnemen. De wijn is van uitzonderlijk goede kwaliteit en kan ook qua prijsniveau de vergelijking met elders verkrijgbare wijnen glansrijk doorstaan. Een ervaren en objectief wijnproefteam staat aan de basis van het succes van deze wijnactie. De wijn is permanent op voorraad en wordt (service staat in ons vaandel) gratis bij de afnemers thuisbezorgd. Aldus werd gedurende de looptijd van de wijnactie al meer dan € 70.000,-- voor de nagestreefde goede doelen bijeengesprokkeld.

Wilt u meer info Klik hier. “ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Onze sponsoren

Libbey
am-it
creatiekrachtcentrale
huis-hypotheek
jjconsultancy
mvie
partyerhuur-leerdam
rabobank
story-waardenburg
vanwijnen
visscherpgh

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Leden

Hieronder kunt u inloggen. Bent u uw gebruikersnaam of uw wachtwoord vergeten? Klik dan op Gebruikersnaam vergeten of wachtwoord vergeten en maak een nieuwe gebruikersnaam of wachtwoord aan.