Haringparty

Wanneer:

vrijdag 21 juni 2020  - vanaf 16.30 tot 19.30 uur

Waar:

Glasmuseum Leerdam - Lingedijk 28 te Leerdam
(zie link naar Google Maps onderaan deze pagina).

Entree: € 32,50 p.p.

Bestel hier uw entreekaartje(s)  

Event

Haringparty

Voor het goede doel organiseert Lions Club Leerdam jaarlijks een HARINGPARTY.

De Haringparty is een geweldig evenement om te netwerken en uw contacten uit te breiden. In een gemoedelijke sfeer met ultraverse haring, wederom aangeboden door Wouter de Graaf Visspecialiteiten uit Leerdam. Wouter en zijn team haalden een 9,7 als rapportcijfer in de laatste landelijke haringtest.

Tijdens de HARINGPARTY kunt u onbeperkt haringhappen. Bij de heerlijke nieuwe haring hoort uiteraard een ijskoud glaasje korenwijn. Naast haring zullen er uiteraard ook diverse andere hapjes worden aangeboden.
Het entreebedrag is slechts € 32,50 per persoon. Voor overige drankjes zijn consumptiemunten te verkrijgen à raison van € 2,95. Uiteraard gaat de volledige opbrengst naar lokale goede doelent

 

Onze sponsoren

Hoofdsponsor

Partyverhuur Leerdam

Haringparty Leerdam 2019 verwelkomt Johan de Leeuw en zijn team als hoofdsponsor met zijn bedrijf Partyverhuur Leerdam.

Zij verhuren pagode-, alu-frame-, en partytenten, toiletwagens, statafels, barkrukken, klapstoelen, verlichting, verwarming, servies, barbecues en aanverwante artikelen om een feest te organiseren.

Het concept is gebaseerd op het leveren van professionele kwaliteitsproducten met een mooie, chique uitstraling tegen een zo laag mogelijke prijs.

Alle prijzen zijn altijd inclusief btw en alleen de dag van gebruik wordt berekend. Ophaal- en retourdagen worden dus niet berekend. Langere huurperiodes zijn bespreekbaar.

Partyservice voor het verzorgen van uw barbecue, buffet, buurtfeest, bedrijfsfeest of bruiloft.

https://partyverhuurleerdam.nl/


Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Leden

Hieronder kunt u inloggen. Bent u uw gebruikersnaam of uw wachtwoord vergeten? Klik dan op Gebruikersnaam vergeten of wachtwoord vergeten en maak een nieuwe gebruikersnaam of wachtwoord aan.